Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharshi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA PLUS - BIO - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn
Za proizvode koji imaju kategoriju dadatka prehrani ( food supplement), ako nisu u direktnoj prodaji, tj. ako nije definirana cijena, radimo jedino uslugu narudžbe na individualne adrese. Rok isporuke je 8 dana. U tom slučaju za sve informaciju o cijeni i uvjetima isporuke kontaktirajte nas telefonom ili emailom.
 

MA 1 - Emblimap

Ovaj visoko koncentrirani dodatak hrani pripravljen je od vrlo cijenjenoga amla voća (emblica officinalis, također poznata kao amalaki). Biljka prolazi kroz proces proizvodnje koji se sastoji od 21 postupka i dokle god seže pamćenje poznato je da jača koordinaciju duha i tijela i uravnotežuje sve tri doše. Prema ayurvedi, amla voće ima sposobnost izgradnje mišićnoga tkiva pa se posebno preporučuje svima čija je aktivnost vezana uz sport i tjelesne vježbe.
proizvod cijena kn količina ubaci