Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharshi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA PLUS - BIO - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn
Za proizvode koji imaju kategoriju dadatka prehrani ( food supplement), ako nisu u direktnoj prodaji, tj. ako nije definirana cijena, radimo jedino uslugu narudžbe na individualne adrese. Rok isporuke je 8 dana. U tom slučaju za sve informaciju o cijeni i uvjetima isporuke kontaktirajte nas telefonom ili emailom.
 

Vitalan muškarac - MA 924

U dugom vremenskom razdoblju provjeren biljni dodatak hrani koji muškarcima daje više energije i vitalnosti. Sadrži 22 moćne biljke koje podupiru mušku fiziologiju.
proizvod cijena kn količina ubaci

Rasayana za muškarce - MA 631

Za muškarce svih godišta. Dodatak hrani za jačanje tijela i duha. Biljke u tom dodatku jačaju sva tkiva, pogotovo kosti, koštanu srž i reproduktivne organe.
proizvod cijena kn količina ubaci