Prirodna kozmetika - Njega lica - Njega kose - Njega tijela - Masaža - Biljna ulja za sinuse Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) Gandharvaveda glazba Prirodni parfemi Ostalo Cjenik ayurvedskih proizvoda

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn
 

Aloa Vera Gel 200ml - bio-organic

Regenerira kožu, stimulira rast stanica kože i čiini kožu nježnom i mekom. Aloa gel je idealan za cijelo tijelo, a koristan  je i kod ogrebotina, opeklina te ugriza i uboda insekata. Preporuča se koristiti ga poslije sunčanja ako je koža pocrvenila.

Ovaj Aloa Vera gel je posebno čist. 98% napravljen od srži (jezgre) listova “Aloe Vere barbadensis miller” čije su zdravstvene dobrobiti poznate tisućama godina.


proizvod cijena kn količina ubaci

Losion za tijelo VATA

Vata losion za normalnu, suhu i kombiniranu kožu
sa suptilnim potpuno prirodnim mirisom aromatičnog ulja
cvijeta naranče. Puno ajurvedskih biljaka (kao country mallow, aloeweed, Indian asparagus, winter cherry and peepul tree) ovaj losion obogaćuju pozitivnim čistim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima.
Ima BDIH certifikat prirodne kozmetike

Naši odabrani losioni za tijelo čine daleko više od vlaženja kože. Oni hrane dublje slojeve kože i pomažu zaštiti od sredstava koja nadražuju; prljavštine, zagađivača i sunca.

Ajurvedski losioni za tijelo njeguju i štite kožu u rasponu od normalne do suhe. Zaštitite i pomazite svoju kožu ovim baršunastim losionima za tijelo. Sadržavajući mnoge najcjenjenije blagotvorne prirodne sastojke, losioni će dati vašem izgledu prirodnu ljepotu i sjaj.

Kakao maslac čini losione nježnima i koži vrlo odgovarajućima. Zato se lako nasose i vrlo brzo upijaju. Koži prijateljski sastojci, od odabranih ajurvedskih biljaka i čistog bademovog ulja, njeguju kožu i jamče joj posebno dobru uskladivost.

proizvod cijena kn količina ubaci

Losion za tijelo PITTA

Pitta losion za normalnu i osjetljivu kožu
sa egzotičnim mirisom ylang ylanga od čistog prirodnog aromatičnog ulja. Puno ajurvedskih biljaka (kao sandalwood, peepul tree, sappan wood, Callicarpa macrophylla, vetivert, and water-lily) ovaj losion obogaćuju pozitivnim čistim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima.
proizvod cijena kn količina ubaci

Gel za tuširanje Kapha

Za masnu kožu. Okrijepljuje i njeguje. S ašvagandhom i 100% prirodnim esencijalnim uljima naranče i geranijuma.
proizvod cijena kn količina ubaci

Gel za tuširanje Pitta

Za osjetljivu kožu. Smiruje, njeguje i osvježava. S vetiverom, sandalovinom, ružom i 100% prirodnim esencijalnim uljima vetivera, himalajskog cedra i geranijuma.
proizvod cijena kn količina ubaci

Gel za tuširanje Vata

Za suhu kožu. Smiruje, regenerira i osvježava. S ašvagandhom, jasminom i 100% prirodnim esencijalnim uljima limuna i geranijuma
proizvod cijena kn količina ubaci

Prirodni biljni ajurvedski sapun Vata

Sapun za suhu i normalnu kožu s velikim udjelom ajurvedskih biljaka, uključujući turmeric i 100% čistim prirodnim aromatičnim uljem limunove trave (lemongrass-cimbopogon shoenanthus).

Svi sapuni imaju BDIH certifikat prirodne kozmetike i Vegan certifikat.

proizvod cijena kn količina ubaci

Prirodni biljni ajurvedski sapun Pitta

Sapun za osjetljivu kožu s velikim udjelom ajurvedskih biljaka, uključujući plavi lotos (lopoč) (blue water-lily – nymphaea stellata) i 100% čistim prirodnim aromatičnim uljem sandalovine.

proizvod cijena kn količina ubaci

Prirodni biljni ajurvedski sapun Kapha

Za masnu kožu. Maharishi Ayurveda Kapha sapun je proizveden na čistoj biljnoj osnovi s prirodnim uljima i mirisima eteričnih ulja te s velikim udjelom ajurvedskih biljaka, uključujući kurkumu i 100 % čisto aromatično ulje sandalovine.
proizvod cijena kn količina ubaci

Prirodni biljni ajurvedski sapun Vetiver

Za sve tipove kože. Maharishi Ayurveda Vetiver sapun je proizveden na čistoj biljnoj osnovi s prirodnim uljima i mirisima eteričnih ulja te s velikim udjelom ajurvedskih biljaka, uključujući bijelu sandalovinu i 100 % prirodno čisto aromatično ulje vetivera.
proizvod cijena kn količina ubaci

Prirodni biljni ajurvedski sapun Ruža

Za sve tipove kože. Maharishi Ayurveda Ruža sapun je proizveden na čistoj biljnoj osnovi s prirodnim uljima i mirisima eteričnih ulja te s velikim udjelom ajurvedskih biljaka, uključujući mentu i 100 % čisto aromatično ulje ruže.
proizvod cijena kn količina ubaci

Prirodni biljni ajurvedski sapun Neem

Za sve tipove kože. Maharishi Ayurveda Neem sapun je proizveden na čistoj biljnoj osnovi s prirodnim uljima i mirisima eteričnih ulja te s velikim udjelom ajurvedskih biljaka, uključujući 100 % prirodno čisto aromatično ulje nima, bergamota i kamfora.
proizvod cijena kn količina ubaci

Prirodni biljni ajurvedski sapun Jasmin

Za sve tipove kože. Maharishi Ayurveda Jasmin sapun je proizveden na čistoj biljnoj osnovi s prirodnim uljima i mirisima eteričnih ulja te s velikim udjelom ajurvedskih biljaka, uključujući bosiljak i 100 % prirodno čisto aromatično ulje jasmina.
proizvod cijena kn količina ubaci