Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharshi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA PLUS - BIO - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn
Za proizvode koji imaju kategoriju dadatka prehrani ( food supplement), ako nisu u direktnoj prodaji, tj. ako nije definirana cijena, radimo jedino uslugu narudžbe na individualne adrese. Rok isporuke je 8 dana. U tom slučaju za sve informaciju o cijeni i uvjetima isporuke kontaktirajte nas telefonom ili emailom.
 

Dodatak kalcija - MA 925

Jedan od najbitnijih minerala za ljudsko tijelo je kalcij. Kao glavni sastojak naših kostiju i zubi kalcij igra veliku ulogu u njihovoj izgradnji. Ovaj mineral je od velike važnosti za mišiće, živce, enzime i hormone. Budući da ga tijelo ne može proizvesti, kalcij se mora apsorbirati iz hrane. Glavna hrana koja sadržava kalcij su mliječni proizvodi i zelenolisno povrće.
Maharishi Ayurveda dodatak kalcija – MA 925 sadrži prirodni kalcij iz selektiranih morskih koralja te također sadrži biljke i voća koja se u ayurvedi smatraju značajnim za apsorbciju kalcija. Znači osim kalcija, ovaj dodatak hrani sadrži i biljke koje pomažu ugradnji kalcija u kosti. Vrlo je dobar za kosu, nokte i zube.
proizvod cijena kn količina ubaci

Rasayana za trudnoću - MA 221

Ovo je značajan tonik i za majku i za dijete tijekom cijeloga razdoblja trudnoće. Djetetu pruža potpunu njegu.
proizvod cijena kn količina ubaci

Dodatak željeza - MA 600

Ovaj dodatak hrani ne samo da sadrži željezo, nego i, prema ayurvedskom znanju, potiče njegovu asimilaciju i jača slezenu.
proizvod cijena kn količina ubaci

Midlife for women I & II - MA 938 i MA 939

Oba ova dodatka hrani pomažu uravnotežiti promjene u fiziologiji i metabolizmu žene tijekom menopauze.

Preporuka: najbolje je koristiti oba gore navedena dodatka hrani zajedno.

proizvod cijena kn količina ubaci

Rasayana za žene - MA 347

Podupire prirodne ritmove ženske fiziologije, održavajući je u ravnoteži i skladu. Hrani dhatue (tkiva) žena svih godišta.
proizvod cijena kn količina ubaci