Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići - Klasična aromatična ulja - Mirisni štapići - Mirisna pomagala Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn
 

Vata aromatično ulje

Vata aromatično ulje mješavina je toplog, slatkog i kiselog mirisa. Pomoći će vam da se smirite i opustite kada je vrijeme suho i hladno. Dobro ga je ponijeti na putovanje, jer vraća ravnotežu putovanjem "uznemirenoj" vati.
proizvod cijena kn količina ubaci

Pitta aromatično ulje

Pitta aromatično ulje je slatkog mirisa hladi tijelo i istodobno smiruje duh. Upotrijebite ga ako je vani vruće, ako osjetite da vam je koža osjetljiva ili svrbi, ili ako se osjećate razdražljivo ili nestrpljivo.
proizvod cijena kn količina ubaci

Kapha aromatično ulje

Kapha aromatično ulje je toplo i ispunjava energijom. Ova mješavina prirodnoga cvijeća i voćnih miomirisa upravo je ono što trebate da vam podigne raspoloženje. Upotrijebite ga onda kada se osjećate sporim i letargičnim, ili kada je vrijeme hladno i vlažno.
proizvod cijena kn količina ubaci

Nidra aromatično ulje

Nidra aromatično ulje (nidra = san) je mješavina čistih esencijalnih ulja i posebno je pripravljena za uravnotežavanje aspekata vate koji reguliraju spavanje. Upotrebljava se za vrijeme spavanja.
proizvod cijena kn količina ubaci

Meda aromatično ulje

Ovaj miris je posebno pripravljen da tijelu pomogne uravnotežiti masno tkivo putem osjetila mirisa.
proizvod cijena kn količina ubaci