Prirodna kozmetika Oralna higijena - Prirodni proizvodi za zube i desni Ayurdent Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn

 

Prirodna biljna pasta za zube - Ayurdent

Prirodna biljna pasta (20 biljaka) za zube Ayurdent, jača vaše zube i desni. Bez fluora, sodium luril sulfata, sintetičkih konzervansa, glutena, tenzida, ova ajurvedska pasta za zube od čistih je prirodnih sastojaka i ne pjeni se. Autentična, prastara, u dugom vremenskom periodu provjerena biljna formula. Ayurdent je vrlo učinkovita ajurvedska pasta za zube, koja sadrži ne samo ajurvedsku triphala mješavinu nego i neem, ulje od klinčića i 15 drugih biljaka u visokoj koncentraciji, a sve su poznate po svojoj zaštitnoj ulozi zubiju i desni. Pepermint i kamfor daju dugotrajan svježi dah.
Sačuvajte vaše zube. Večina zubnih pasti samo čisti zube. Ayurdent pasta čini puno više. Dvadeset ajurvedskih biljaka s padina Himalaya u visokoj koncentraciji jamči učinkovitost. Ova prirodna, holistična, autentična ajurvedska biljna formula čisti zube i usta od toksina, jača zube i desni pa sprječava propadanje zubiju i pomaže kod paradentoze. Uništava bakterije i podržava prijateljsku floru za bolji metabolizam pa tako pomaže i sluznici. Mekani okus klinčića i spearminta osvježava dah. Nikada niste osjetili takovu svježinu i čistoću u ustima.

Poštovani,
isprobala sam i Vašu pastu za zube i Vaš strugač za jezik, te imam same riječi hvale za jedno i za drugo. Osjećaj svježine i čistoće koji ostaje nakon čišćenja je nenadmašiv. Toplo preporučam.
Lijep pozdrav,
Senka Vlahović

Poštovani,

zadovoljan sam navedenim proizvodom i siguran sam da mi je u kombinaciji s Ayurdent prahom pomoglo kod paradentoze. Desni mi ne krvare, a zubi su stabilniji i više se ne klimaju.

Nikola P.

SASTOJCI: Dicalcium phosphate dihydrate, Sorbitol, glycerin, water, mineral calcium carbonate, Silica, Mentha spicata herb oil, Mentha piperita oil, Quercus infectoria gall extract, Terminalia chebula fruit extract, Chondrus crispus extract, Terminalia belerica fruit extract, Emblica officinalis fruit extract, Barleria prionitis extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Piper longum fruit extract, Albizzia lebbeck bark extract, Zingiber officinale root extract, Mimusops elengi bark extract, Salvadora persica root extract, Azadirachta indica bark extract, Symplocos racemosa bark extract, Sodium silicate, Eugenia Caryophyllus flower oil, Acacia catechu bark extract, Menthol, Thymol, Limonene2, Linalool2, Farnesol2, Isoeugenol2

2 - od pravih esencijalnih ulja

Image result for vegan logo       Ayurdent pasta za zube jedina ima Vegan certifikat

BDIH certifikat za prirodnu kozmetiku.
Natural Cosmetics range certified according to BDIH guidelines for „Certified Natural Cosmetics“.

NOVO PAKIRANJE!proizvod cijena kn količina ubaci

Ayurdent prah za ispiranje ustiju

Ovaj odličan prah sadrži klinčić, kardamom, pepermint i druge stimulirajuće biljke te biljke koje potiču čistoću ustiju i osvježavaju dah. Ujutro, nakon pranja zubiju i struganja jezika ili u bilo koje doba dana, stavite 1/4 čajne žličice praha u čašu tople vode, mučkajte u ustima i grgljajte. Autentična ajurvedska formula

Momentalno nemamo

proizvod cijena kn količina ubaci

Strugač jezika

Nakon čišćenja zubiju ayurveda preporučuje očistiti jezik, pošto se u mnogih ljudi, tijekom noći, na jeziku stvara talog. Talog čine toksini i bakterije i često uzrokuje zadah, paradentozu i karijes (popadanje zubiju) i ne bi se trebao vraćati nazad u tijelo.
Zbog toga ayurveda posebno preporučuje blago struganje jezika ujutro. Najbolje je koristiti poseban strugač jezika, napravljen od srebra ili nerđajućeg čelika. To traje samo nekoliko sekundi, a izvrsno utječe na zdravlje i dobro osjećanje.

Pogledati više o tome pod: Savjeti i preporuke - Čišćenje jezika.

proizvod cijena kn količina ubaci