Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici - Biljni čajevi - Ajurvedska kava - Bademov napitak Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) Gandharvaveda glazba Prirodni parfemi Ostalo Cjenik ayurvedskih proizvoda

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn
 

Rađa kava - bez kofeina

Recept koji se koristi za ajurvedsku kavu potpuno je jednak onome kojega su koristili kraljevi drevne Indije - rađe - koji su pili ovaj napitak da steknu blaženstvo i zdravlje. Ova kraljevska kava, prirodno bez kofeina, učinit će vam buđenje omiljenim dobom dana. Jedan paketić Rađa kave dovoljan je za 100 šalica.

U pola litre kipuće vode stavite jednu čajnu žličicu Rađa kave i kuhajte tri do pet minuta. Poslije procijedite i dodajte mlijeka i šečera već po volji. Možete dodati i jenu čajnu žličicu Maharishi Ayurveda - Bademovog napitka.


proizvod cijena kn količina ubaci