Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharshi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA PLUS - BIO - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn

U vrijeme hladnoća mnogi ljudi pate od tipičnih jesenskih i zimskih tegoba. Ayurveda to objašnjava porastom vata doše. Zbog toga se preporučuju mjere za smanjenje vate. Omogućite sebi zdrav i uravnotežen omjer odmora i aktivnosti, ne pretjerujte u poslu i dovoljno spavajte. Primjenjujte transcendentalnu meditaciju, jer je vrlo korisna za duh i tijelo. Sljeđenje dobrih dnevnih životnih navika pridonosi uravnoteženju vata doše. Dnevni obroci trebaju biti više ili manje u isto vrijeme. Dajte prednost toploj, jakoj, visokovrijednoj hrani i jačajte fiziologiju odgovarajućim dodacima hrani.

Za proizvode koji imaju kategoriju dadatka prehrani ( food supplement), ako nisu u direktnoj prodaji, tj. ako nije definirana cijena, radimo jedino uslugu narudžbe na individualne adrese. Rok isporuke je 8 dana. U tom slučaju za sve informaciju o cijeni i uvjetima isporuke kontaktirajte nas telefonom ili emailom.

 

Bronhijalni sirup - MA 357

Ovaj bronhijalni bezalkoholni sirup ima vrlo dobar utjecaj na dišne organe i podržava disanje bez teškoća. Pomaže kod kašlja i bronhitisa
proizvod cijena kn količina ubaci

Breathe easy

Dišite lako. Ovaj dodatak hrani jača gornje dišne puteve, pogotovo tijekom hladnog razdoblja.
proizvod cijena kn količina ubaci

For the cold season

Zimi je tijelo posebno osjetljivo na hladnoću. Ove biljke na prirodan način jačaju imunološki sustav.
proizvod cijena kn količina ubaci

Pastile za grlo - MA 333

Problemi s grlom: Pharyngitis, laryngitis, tonsilitis
Održavanje oralne svježine, protiv zadaha iz usta.
proizvod cijena kn količina ubaci