Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharshi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA PLUS - BIO - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn
Za proizvode koji imaju kategoriju dadatka prehrani ( food supplement), ako nisu u direktnoj prodaji, tj. ako nije definirana cijena, radimo jedino uslugu narudžbe na individualne adrese. Rok isporuke je 8 dana. U tom slučaju za sve informaciju o cijeni i uvjetima isporuke kontaktirajte nas telefonom ili emailom.
 

MA 686 - Ashvamap (Ašvaganda)

Ajurvedski dodatka hrani bogat ašvagandom.
120 tableta - 60g
proizvod cijena kn količina ubaci

Rasayana za energiju - MA 1403

Umor slabi punu produktivnost na svim razinama. Biljke u ovom dodatku hrani, provjerene u dugom vremenskom razdoblju, povećavaju energiju i vitalnost.
proizvod cijena kn količina ubaci

Peace at night - MA 107

Nidra. Za dobar san. Vata neravnoteža je prevladajući uzrok nesanice. Ove biljke uravnotežuju vatu, podržavajući zdrav i prirodan počinak i lako jutarnje buđenje.
proizvod cijena kn količina ubaci

Blissful joy - MA 1402

Previše kaphe može poremetiti mentalno zdravlje. Biljke u ovom dodatku hrani preporučuju se za stabilizaciju snažnih emocija i pomažu obnovi sreće i ravnoteže. Smiruje kaphu!
proizvod cijena kn količina ubaci

Worry free - MA 1401

Ovaj dodatak hrani pomaže duhu održati mirnoću i usredotočeno, jasno djelovanje. Osobito je koristan u stresnim situacijama. Smiruje vatu!
proizvod cijena kn količina ubaci

Mind power - MA 934

Snaga duha. Ovaj nealkoholni sirup posebno se preporučuje u ayurvedskim tekstovima. Zahvaljujući mješavini 16 snažnih voćaka i bilja sadržanih u tom sirupu jača ođas (korelat svijesti) i osnažuje se prana. Unapređuje sva tri tipa mentalnih sposobnosti: dhi (stjecanje-učenje), dhriti (zadržavanje-pamćenje) i smriti (prisjećanje).
proizvod cijena kn količina ubaci