Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharshi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA PLUS - BIO - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn

Ovo drevno znanje dobiva novo i važno značenje u našim holističkim Maharishi ajurvedskim dodacima hrani za osobnu njegu i kozmetiku. Kreme, losioni i bilje svakako imaju svoju ulogu u osobnoj njezi i kozmetici. Međutim, zdrav, sjajan izgled dolazi ponajprije iz zdravog funkcioniranja tijela. U osnovi, čista i čvrsta koža, sjajna blistava kosa, jaki, dobro oblikovani nokti, i općenito dobar izgled, rezultati su dobrog metabolizma. Maharishi Ayurveda dodaci hrani za kožu, kosu i nokte uravnotežuju doše i hrane tijelo esencijalnim tvarima, prirodno unapređujući zdrav i blistav izgled.

Za proizvode koji imaju kategoriju dadatka prehrani ( food supplement), ako nisu u direktnoj prodaji, tj. ako nije definirana cijena, radimo jedino uslugu narudžbe na individualne adrese. Rok isporuke je 8 dana. U tom slučaju za sve informaciju o cijeni i uvjetima isporuke kontaktirajte nas telefonom ili emailom.

 

Youthful skin - MA 989

Hrani dublje slojeve kože, potiče uravnoteženje vlažnosti, prikladan pH te elasticitet i tako aktivno pomaže u smanjenju bora. Pospješuje unutarnji mir i ravnotežu što pridonosi zdravom i mladenačkom izgledu kože.
proizvod cijena kn količina ubaci

Radiant skin - MA 926

Za sjajnu kožu. Ovaj dodatak hrani pročišćuje krv i tkiva, jača bubrege i jetru te tako pomaže stvaranju zdrave kože. Prabha - esencija ljepote i sjaja - holistički poboljšava i okrepljuje zdravlje.
proizvod cijena kn količina ubaci

Healthy scalp - MA 995

Za zdravo tjeme. Prema ayurvedi, prhut je rezultat nedostatne ishrane kože glave. Ovaj dodatak hrani uravnotežuje neke aspekte vate, pitte i kaphe, a rezultat je zdravije tjeme.
proizvod cijena kn količina ubaci

Healthy hair and nails - MA 953

Za zdravu kosu i nokte. Jetra i krv utječu na zdravlje naše kose i noktiju. Ovaj dodatak hrani poboljšava djelovanje jetre i pročićuje krv - temelj zdrave kose i noktiju!
proizvod cijena kn količina ubaci