Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharshi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA PLUS - BIO - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn
Za proizvode koji imaju kategoriju dadatka prehrani ( food supplement), ako nisu u direktnoj prodaji, tj. ako nije definirana cijena, radimo jedino uslugu narudžbe na individualne adrese. Rok isporuke je 8 dana. U tom slučaju za sve informaciju o cijeni i uvjetima isporuke kontaktirajte nas telefonom ili emailom.
 

Be trim 2 - MA 1007

Dodatak hrani za gojazne osobe s velikim apetitom.
proizvod cijena kn količina ubaci

Be trim 1- MA 1006

Dodatak hrani za osobe s normalnim apetitom koje se lako debljaju.
proizvod cijena kn količina ubaci

Ayur multi mineral - MA 1665

Posebna smjesa minerala kalcija, željeza i cinka s biljkama kao što su šiladit, crni papar, đumbir, ašvagandha i druge, koje pomažu apsorpciju minerala. Ovako posebno pripremljeni elementi u tragovima u ayurvedi se smatraju esencijalnim mineralima.
proizvod cijena kn količina ubaci

Hepata care - MA 937

Ovaj dodatak hrani stimulira metabolizam jetre i jača njeno djelovanje. Dostupan je u obliku tableta i sirupa.
proizvod cijena kn količina ubaci

Herbal aci-balance - MA 575

Psihološki problemi, baš kao i ljuta, začinjena hrana, mogu preopteretiti želudac i oštetiti sluznicu. Ove biljke hlade i smiruju povišenu želučanu kiselinu.
proizvod cijena kn količina ubaci

Herbal digest plus - MA 927

Ovaj dodatak hrani osnažuje agni, ali je blaži od Herbal digest speciala.
proizvod cijena kn količina ubaci

Herbal digest special - MA 154

Prema ayurvedskim tekstovima ovaj dodatak hrani regulira djelovanje probave (agni). On pomaže probavi i asimilaciji hranjivih tvari. Posebno je učinkovit nakon teškog obroka.
proizvod cijena kn količina ubaci