Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharshi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA PLUS - BIO - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn

 

Triphala Plus, BIO (MA 505) - Čistać crijeva

Triphala Plus BIO od Maharishi Ayurvede uz tri voća sadrži i još jednu biljku (rosa centifolia-vrsta ruže) te sjedinjuje i uravnotežuje sva njihova najbolja svojstva u ovom visoko cijenjenom organskom dodatku prehrani. Sadrži 99,5% biljaka plus rosa centifolia.
Razlog zašto se dodaje rosa centifolia je što klasična Triphala može izbaciti Pittu iz ravnoteže te se dodaje rosa centifolia kao biljka plus koja smiruje i uravnotežuje Pittu.

Triphala je poznata i vrlo cijenjena stara ajurvedska mješavina tri voća.

Triphala znači tri biljke (voća); Haritaki, Bibhitaki i Amalaki.(Terminalia chebula, Terminalia belerica, Emblica officinalis). Gotovo svaka željena kvaliteta sreće, uravnoteženog i dugog života, veže se uz ove glasovite tri biljke (voća) kada se spominju u klasičnim ajurvedskim tekstovima.
Triphala je hranjiva i podržava stvaranje ođasa. Prema tumačenju ayurvede ođas je najfiniji krajnji proizvod probave i metabolizma te podržava dugovječnost, tjelesnu snagu i dobar izgled.
Triphala Plus je izvrsna rasajana koja uravnotežuje Pittu u cijelom tijelu i potiče kretanje u crijevima.Tradicionalno, ovaj se dodatak hrani koristi za blago čišćenje crijeva ako se uzima neposredno prije spavanja. Dodatno poboljšava metabolizam cijeloga tijela i pridonosi dobrom zdravlju. Ako se koristi preko dana onda ima učinak rasajane koje su, prema ajurvedskim spisima, biljne i mineralne mješavine za jačanje duha i tijela, a mogu se koristiti kroz dugi vremenski period.

https://www.youtube.com/watch?v=vD9l-es7xU0


https://www.youtube.com/watch?v=q5TiffKpUAU


proizvod cijena kn količina ubaci

Ama clean - MA 1010

Biljke u ovom dodatku hrani koriste se u ayurvedi da bi uklonile amu (ostaci procesa metabolizma i toksini). Taj "čistač" ame se proporučuje uzimati jedan mjesec tijekom svake promjene godišnjeg doba.
proizvod cijena kn količina ubaci

Ama-clean G - MA 1663

Prema ayurvedi, neugodan tjelesni miris je povezan s lošim metabolizmom i s akumulacijom ame. Ovaj dodatak hrani je upravo pripravljen da podrži metabolizam,  pridonese holističkoj ravnoteži doša i ukloni neugodan tjelesni miris.
proizvod cijena kn količina ubaci