Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) - Maharishi Amrit Kalash - Za žene - Za muškarce - Za starije osobe - Za djecu i mlade - Za sportaše - TRIPHALA - Za probavu i metabolizam - Ljepota dolazi iznutra - Za ravnotežu i dobrobit - Za doba hladnoće Gandharvaveda glazba Prirodni parfemi Ostalo Cjenik ayurvedskih proizvoda

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 
 
 
moja narudžba: 0 kn

Maharishi Amrit Kalash je najpoznatiji ajurvedski dodatak prehrani i najcjenjenija rasajana u sustavu Mahrishi Ayurvede. Maharishi Amrit Kalash (Mahariši Amrit Kalaš) u doslovnom prijevodu zanači "vrč besmrtnosti velikog vidioca". Sastoji se od voćno-biljne paste (MA 4) i biljnih tableta (MA 5). Mnoge egzotične biljke su objedinjenje u ovom jedinstvenom receptu. Maharishi Amrit Kalash se proizvodi s velikom njegom i pažnjom u više od 240 proizvodnih koraka pa je potrebno oko šest mjeseci kako bi se proces proizvodnje ove dragocjene rasajane doveo do kraja. 30 Kg bilja ubranih s obronaka Himalaja potrebno je za jedan "vrč besmrtnosti". Kvaliteta Maharishi Amrit Kalasha se  provjerava najsuvremenijim kontrolama kakvoće.

Neutralizacija slobodnih radikala - u proteklim je godinama biokemija ustanovila da takozvani slobodni radikali znatno oštećuju stanice. To opet može imati negativni učinak na proces starenja. Za neutraliziranje slobodnih radikala često se preporučuje uzimanje C i E vitamina. Opsežna znanstvena istraživanja pokazala su da je originalni dodatak prehrani Maharishi Amrit Kalash najučinkovitiji antioksidans.

Maharishi Amrit Kalash ima: 1000 puta veću antioksidansku snagu od C ili E vitamina. Jedini je antioksidans koji razara različite vrste slobodnih radikala. Maharishi Amrit Kalash djeluje jednako izvan kao i unutar stanica, za razliku od ostalih antioksidansa, koji su aktivni ili samo unutar ili samo izvan stanica tijela.

Takav izvanredni učinak rezultat je djelovanja više od četrdeset različitih biljaka koje sadrže veliki broj aktivnih antioksidativnih sastojaka. One se međusobno podržavaju i osnažuju pružajući optimalni rezultat. Nadalje, znanstvena su istraživanja jasno pokazala jačanje imunog sustava. Izjave korisnika ukazuju na povećanje energije, veću jasnoću duha i pojačani osjećaj dobrobiti. Ova voćno-biljna pasta je također dostupna u obliku tableta kao “MA 4T” (bez šećera i meda) za one kojima je potrebna prehrana bez šećera.

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.

Na internetu možete pronači mnoga istraživanja koja su provedena o djelovanju Maharishi Amrit Kalash-a.Sva istraživanja su na engleskom. U tražilicu samo upišite "maharishi amrit kalash research"

U nastavku možete pogledati youtube video službenog distributera Maharishi Amrit Kalash-a za Ameriku. Video je na engleskom jeziku.

https://www.youtube.com/watch?v=iiBoF912ZRA


 

Maharishi Amrit Kalash

Za proizvode koji imaju kategoriju dadatka prehrani ( food supplement), ako nisu u direktnoj prodaji, radimo jedino uslugu narudžbe iz Nizozemske na individualne adrese. Rok isporuke je 8-10 dana. U tom slučaju za sve informaciju o cijeni i uvjetima isporuke kontaktirajte nas telefonom ili emailom.
proizvod cijena kn količina ubaci

MA 151 - jačanje živčanog sustava i imuniteta

Pomaže nervno-mišićnu integraciju

Podržava zdravo funkcioniranje imunitetnog sustava.

U Ayurvedi ova biljna formula se zove rasajana - na najfinijoj razini njeguje i jača ravnotežu u cijeloj fiziologiji. Kao i Maharishi Amrit Kalash ova rasajana snažno podržava imunitetni sustav. Preporuča se ako vam Maharishi Amrit Kalash nije dostupan.

proizvod cijena kn količina ubaci