Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice - Začini - Namirnice - Chyavanprash-- NOVO !! Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 

Obogatite svoju kuhinju


Poštovani korisnici Maharishi Ayurveda proizvoda,

Nova web stranica je u izradi i biti će uskoro dostupna. Ova web stranica funkcionira ali ima svojih nedostataka, a što je i za očekivati obzirom da je napravljena prije 15 godina.Ako imate neko pitanje oko Mahariši ajurveda proizvoda ili nešto ne funkcionira na ovoj stranici, slobodno nas nazovite telefonom na tel:098 988 7689 ili na email: lucella@zg.ht.hr


 


S ovim ajurvedskim začinskim mješavinama (ćurnama) bit će vam lako pripremiti ukusan i cjelovit obrok. Sve tri ćurne imaju cjelovito uravnotežavajuće djelovanje, ali, dodatno, svaka ćurna smiruje jednu došu. Koristite ćurne tijekom kuhanja ili ih jednostavno posipajte po hrani nakon kuhanja.

Savjet: popržite začinsku mješavinu s malo masla (pročišćen maslac - ghee). Ćurne zaista mogu učiniti ukusnijim salatu ili lasi ili se mogu jesti s kruhom i maslacem. Ne postoje stroge upute koju bi ćurnu trebalo koristiti u kojem jelu i kada, i zbog toga treba jednostavno iskušati i otkriti različite mogućnosti. Najbolje je imati sve tri ćurne u kuhinji i koristiti ih već prema vrsti jela ili vlastitom nahođenju i ukusu.