Prirodna kozmetika Oralna higijena Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice - Začini - Namirnice - Chyavanprash-- NOVO !! Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) Ostalo

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 

Obogatite svoju kuhinju


Poštovani korisnici Maharishi Ayurveda proizvoda i poštovani svi koji dolazite na ovu web stranicu želeći dobiti sve informacije o Mahrishi Ayurveda proizvodima. Ova web stranica je već više puta hakirana tako da je dosta stavki na stranici neažurirano, a što bi trebalo biti redovito rađeno i isto tako više nije moguće na stranicu postaviti sve zakonski potrebne informacije. Kada se to ipak napravi, sljedi ponovni napad jer je stranica zastarila i nema zaštitu koju bi danas trebala imati. Stranica je postavljena prije 15 godina.

ZATO JE NOVA WEB STRANICA U IZRADI i biti će uskoro dostupna. Za sada smatrajte ovu stranicu samo kao početnu informaciju. Ona je taman toliko osposobljena da funkcionira.

Za SVE INFORMACIJE molimo vas da nas kontaktirate telefonom na 01 465 1163 ili na luella@zg.t-com.hr


 


S ovim ajurvedskim začinskim mješavinama (ćurnama) bit će vam lako pripremiti ukusan i cjelovit obrok. Sve tri ćurne imaju cjelovito uravnotežavajuće djelovanje, ali, dodatno, svaka ćurna smiruje jednu došu. Koristite ćurne tijekom kuhanja ili ih jednostavno posipajte po hrani nakon kuhanja.

Savjet: popržite začinsku mješavinu s malo masla (pročišćen maslac - ghee). Ćurne zaista mogu učiniti ukusnijim salatu ili lasi ili se mogu jesti s kruhom i maslacem. Ne postoje stroge upute koju bi ćurnu trebalo koristiti u kojem jelu i kada, i zbog toga treba jednostavno iskušati i otkriti različite mogućnosti. Najbolje je imati sve tri ćurne u kuhinji i koristiti ih već prema vrsti jela ili vlastitom nahođenju i ukusu.