Prirodna kozmetika Oralna higijena - Prirodni proizvodi za zube i desni Ayurdent Čajevi, napici Začini, osnovne namirnice Aromatična ulja, prirodni mirisni štapići Dodaci prehrani (ajurvedski preparati) Gandharvaveda glazba Prirodni parfemi Ostalo Cjenik ayurvedskih proizvoda

 

Ovdje predstavljeni dodaci hrani preporučuju se i uspješno primjenjuju u ayurvedi tisućama godina. Oni ne bi trebali biti shvaćeni kao lijek, nego se isključivo koriste kao dodatak zdravom načinu prehrane. Ako imate ozbiljne, akutne ili kronične zdravstvene probleme, molimo vas da se obratite liječniku koji će u potpunosti prići vašim potrebama i učinkovito vas uputiti.
 


Talog na jeziku smeta pri disanju i pridonosi zadahu, stoga bi jezik trebalo čistiti redovito"
                                 

  Ćaraka Samhita


Upute Maharishi Ayurvede za potpunu oralnu higijenu:
1.Operite zube Ayurdent pastom za zube
2.Očistite jezik čistaćem (strugačem) jezika svako jutro
3.Mućkajte s 1-2 čajne žličice sezamova ulja koje treba prije upotrebe pripremiti (vidi pod prirodna kozmetika/masaža/sezamovo ulje). Nemojte ulje progutati.
4.Osvježite usta s prahom za ispiranje usta (AM prah). Možete ga koristiti i više puta dnevno.
Sačuvajte vaše zube.Večina zubnih pasti samo čisti zube. Ayurdent proizvodi za zube i desni čine puno više. Dvadeset ajurvedskih biljaka s padina Himalaya u visokoj koncentraciji jamči učinkovitost.
Ayurdent prirodne, holistične, autentične ajurvedske biljne formule čiste zube i usta od toksina, jačaju zube i desni pa sprječavaju propadanje zubiju i pomažu kod paradentoze. Uništavaju bakterije i podržavaju prijateljsku floru za bolji metabolizam pa tako pomažu i sluznici. Nikada niste osjetili takovu svježinu i čistoću u ustima.

Maharishi Ayurveda Ayurdent proizvodi na hrvatskom tržištu su 18 godina i dokazali su se svojom kvalitetom i efikasnošću.