Dodaci hrani i biljna uljaNapiciZačini i namirniceNjega tijela i kozmetika Aromatična uljaGandharvaveda glazbaKnjige i publikacije

 
 

"Prirodna ljepota - poklon Prirode"

 


Pažljivo proizvedeni ekstrakti iz ljekovitoga bilja u kombinaciji s vrijednim esencijalnim uljima - to je osnova jedinstvene kolekcije proizvoda za ljepotu kod koje je drevno ajurvedsko znanje nadopunjeno visoko zahtjevnim certifikatom za vrhunsku prirodnu kozmetiku. Svi proizvodi prema toj iznimnoj Maharishi ajurvedskoj koncepciji, pažljivo su međusobno usklađeni među sobom i uzimaju u obzir individualne zahtjeve različitih tipova kože i kose.

Već prema tipu kože i kose kojem pripadate, možete odrediti koji vam proizvod najviše odgovara. Proizvodi koji nisu posebno obilježeni kao vata, pitta ili kapha, jednako odgovaraju svim tipovima kože.

Prema tradicionalnim ajurvedskim formulama, svi kozmetički proizvodi i proizvodi za osobnu njegu sadrže u sebi neuobičajeno visoku količinu ekstrakata ljekovitoga bilja i jedinstvene prirodne emulgatore.

Zajedno sa specifičnim dodacima hrani i ajurvedskim savjetima za ljepotu Maharishi ayurveda proizvodi za osobnu njegu i kozmetiku predstavljaju kraljevski put prema istinskoj ljepoti.

Odaberite proizvod prema tipu:

tip
kosa
koža
Vata
za normalnu do suhu i ispucanu kosu
za normalnu do suhu kožu
Pitta
za tanku i slabu kosu
za osjetljivu kožu
Kapha
za masnu i gustu kosu
za masnu kožu